Relaxační, antistresová a uvolňující koupel

Levandule

Relaxační,uklidňující,příznivé účinky na stres,migrény,nachlazení,bronchitidy,uklidňuje pokožku,ekzémy.Snižuje krevní tlak,uvolńuje bolesti svalů a kloubů při revmatizmu.

Šalvěj

Zklidňující,harmonizující s aromatickým olejem.Působí relaxačně při úzkosti a depresi.Optimalizuje funkci potních žláz.Vhodná při průduškových onemocněních a zánětlivých procesech v těle i na pokožce.

Jalovec a borovice

Obsahuje jalovcový a borovicový olej,jemně čistí,změkčuje a regeneruje pokožku.Antibakteriální účinky pomáhají při kožních problémech.Příznivé ůčinky na dýchací systém.Má antistresové a relaxační účinky.

Senná koupel

Obsahuje až 40 druhů bylin z alpských luk a pastvin.Éterické oleje a přítomnost bylin prohřívají organizmus, podporují krevní oběh,detoxikuje tělo.Lázeň má uvolňující a imunitu podporující účinek.

Ylang Ylang

Aromatická,regenerační koupel,která má afrodiziakální účinky, působí celkové uvolnění a regeneraci organizmu.Obsahuje přírodní vitamin E,který zjemňuje pokožku.Tato koupel má regenerační,čistící a uklidňující účinek.Trvání koupele max.20 minut.

Nevhodná pro těhotné ženy.

Alpské květy

Unikátní kombinace 7 alpských bylin pro uvolnění těla a mysli. Čistí a zjemňuje pokožku,odplavuje stres,uklidňuje a navozuje pocit celkové duševní rovnováhy.Obsahuje rozmarýn,meduňku,šalvěj,přesličku,chmel,kopřivu a heřmánek.